top of page
Handel

Weerbarstigheidsaandelen zijn te koop voor de dagkoersprijs. Er zijn tien Weerbarstigheidsaandelen. Van elk uniek aandeel is er één exemplaar.

Overigens zijn er verschillende aandelen te verkrijgen, van  Waarachtigheids-, Subliem-, Indrukwekkendheids- t/m Tederheidsaandelen.

De aandelen staan gedrukt op 200 grams radeervast tekenpapier, 100% cellulose, chloor- en zuurstofvrij. Ze hebben een formaat van 30 x 40 cm.

 

 

De Luxe Waanzinverzekering kunt u afsluiten voor 190 euro. De verzekering is voor onbepaalde tijd geldig.

Overigens zijn er vanaf 170 euro diverse luxe verzekeringen af te sluiten, van een Traagheids-, Verwarrings- en Melancholie- t/m een Werkelijkheidsverzekering.

De polissen staan gedrukt op 200 grams radeervast tekenpapier, 100% cellulose, chloor- en zuurstofvrij. Ze hebben een formaat van 30 x 40 cm.

De Superieure Medailles Deluxe worden uitgereikt aan bijzondere personen voor een vergoeding van 180 euro.

Er zijn o.a. categoriën voor Weerbarstige Zijdelingsheid, Blauwe Ruis, Onvoorspelbaarheid, Weemoedigheid, Subtiliteit en Neveligheid.

De medailles staan gedrukt op 200 grams radeervast tekenpapier, 100% cellulose, chloor- en zuurstofvrij. Ze hebben een formaat van 30 x 40 cm.

De Verklaring voor Echtheid is te verkrijgen voor 120 euro. Het certificaat wordt afgegeven na grondig onderzoek.

Overigens zijn er vanaf 110 euro allerlei verklaringen te verkrijgen, van een Onverwachtheids-, Verlegenheids-, Luchtigheids-, t/m een Onbewustzijnsverklaring.

De verklaringen staan gedrukt op 200 grams radeervast tekenpapier, 100% cellulose, chloor- en zuurstofvrij. Ze hebben een formaat van 21 x 29 cm.

De  Verlegenheidsverzekering kunt u afsluiten voor 90 euro. De verzekering is een beperkte tijd geldig.

Overigens zijn er vanaf 75 euro standaardverzekeringen af te sluiten, van een Ruis-,  Twijfel-,  Kwetsbaarheids-  t/m een Geluksverzekering.

De verzekringen staan gedrukt op 200 grams radeervast tekenpapier, 100% cellulose, chloor- en zuurstofvrij. Ze hebben een formaat van 21 x 29 cm.

bottom of page